• Traiteur Het Verloren Eind Hechtel Eksel 64
  • Traiteur Het Verloren Eind Hechtel Eksel 22
  • Traiteur Het Verloren Eind Hechtel Eksel 66
  • Traiteur Het Verloren Eind Hechtel Eksel 70
  • Traiteur Het Verloren Eind Hechtel Eksel 65
  • Traiteur Het Verloren Eind Hechtel Eksel 35
  • Traiteur Het Verloren Eind Hechtel Eksel 123

Walking Dinners

Geen behoefte aan een formeel diner met vaste zitplaatsen, maar toch op zoek naar een elegante formule om gastronomie te combineren met flexibiliteit, dan is een walking dinner ongetwijfeld iets voor u.  Met deze cateringformule kan u echt alle kanten uit.  Je kan het zo gek niet bedenken.  Formeel aan tafel, zittend in een salon of gewoon staand, eender waar uw gasten zich tijdens het feest bevinden, zij zullen voortdurend op een originele en creatieve manier door onze koks verrast worden.
Bij deze formules is het de bedoeling dat alles rondgedeeld wordt zoals bij een gewone receptie.
We beginnen met de hapjes en schakelen zo via het soepje vloeiend over naar het warme gedeelte.  Bij deze formule kunnen uw gasten proeven van een mooi assortiment lekkere gerechtjes mooi gepresenteerd op kleine bordjes.

Bij een walking dinner serveren wij 2 koude gerechten, 3 warme gerechten en 1 dessert per persoon.  Jullie kunnen zelf de samenstelling van het dinner kiezen uit onderstaande keuze gerechten.

WALKING DINNER  - vanaf 34,00€ /pp.

* opgegeven prijzen zijn excl. 12% btw, onderstaande opsommingen zijn voorbeelden, de prijzen worden op maat berekend

Koude gerechten

  • Vis cocktail
  • Gerookte zalm, toast, dressing
  • Tataki van Tonijn
  • Gelakte eend met Oosterse tinten
  • Op Italiaanse wijze gerookte ham met Galia Meloen.
  • “Vitello tonato” koud kalfsvlees geserveerd met een tonijnmayonaise en een fris slaatje
  • Vers geitenkaasje met appel en gerookt spek
  • Carpaccio van Runderhaas met Parmezaan krullen en balsamico crème
  • Frisse salade met gebakken champignons, walnoten, spekjes en een frambozen dressing.

Warme gerechten

  • Cappuccino soepje passend bij het seizoen (extra supplement 2,30 €) 
  • Runderhaas op een bedje van spinazie en traditionele jus
  • Boterzachte Ossenhaas met kroketjes
  • Kalfshaas op een bedje van seizoen  garnituur en pommes pont neuf
  • Vispannetje met een zachte Chablis saus.
  • Terriyake kipsaté met gewokte groentjes
  • Gebakken zalm in een witte wijnsaus en bieslookpuree.
  • Verse Scampi´s met lintpasta en tuinkruiden
  • Varkenshaas  met bospaddestoelen saus en een aardappelkoekje
  • Scampi-spies
  • Zeebaars venkel en tomaat


Desserts van de chef volgens seizoen



De bediening (van eten en eventueel drank) bedraagt  30,00€ /uur per garçon, 35,00 €/uur voor de kok (excl 21% BTW)

** opgegeven prijzen zijn excl. btw

Contact

Adres:
Verloren Eindstraat 44
3940 Hechtel-Eksel
Tel: 0474 34 33 48 E-Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
BTW: BE 0502921145

Facebook

Extra Info

FEESTMENU's @ 't Verloren Eind!
Bekijk de mogelijkheden

Bekijk en volg ons ook via Social Media, met diverse sfeerfoto's van onze feesten en evenementen:
Facebook

Over Ons

Traiteur Hoeve ’t Verloren Eind leent zijn naam aan het gelijknamige gehucht aan weerszij van de Ekselsebaan..... ’t Verloren Eijnd’ was/is een afgelegen plaats in Hechtel voor... lees meer ...